Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αρβανίτης είπε ότι ο Σαμαράς είναι μαλ... (video)

Newsbomb

Μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία, ο δημοσιογράφος, Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5», αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι είναι μαλ...

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Αρβανίτη έχει προκαλέσει αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει με το δικό του τρόπο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όσα έγιναν στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών και όσα ισχύουν σήμερα στην Ελλάδα σε σχέση με την ελευθερία λόγου και έκφρασης.

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο τα γαλλικά ΜΜΕ επέκριναν τις θέσεις και τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά για το μακελειό στο Charlie Hebdo, ο κ. Αρβανίτης τόνισε: «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για εμένα να λένε τον Πρωθυπουργό της χώρας μου μαλ... Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...» τόνισε κατά λέξη προκαλώντας γέλια στους συμμετέχοντες στη συζήτηση.

Το απόσπασμα της ομιλίας του Κώστα Αρβανίτη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπως το κατέγραψε η κάμερα του LamiaReport.gr.

Σπυράκη προς ΣΥΡΙΖΑ: «διώξτε τον...»

Οξύτατη ήταν η πρώτη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τη φραστική επίθεση Αρβανίτη στον Αντώνη Σαμαρά, με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη να τονίζει: «: «Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη.

Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.

Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Σ. Αναγνώστου: Κατάπτυστη συμπεριφορά του Κ. Αρβανίτη

Κάλεσμα προς όλα τα πολιτικά κόμματα με σκοπό να καταδικάσουν την αναφορά του Κ. Αρβανίτη για τον Α. Σαμαρά, έκανε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Αναγνώστου.

Αναλυτικά η δήλωση:

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την άθλια και κατάπτυστη αναφορά του Διευθυντή του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού της χώρας.


Δυστυχώς, τέτοιες αδιανόητες συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια – μάλιστα- της προεκλογικής περιόδου, δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και τη δημοκρατική ομαλότητα προκαλώντας τον ελληνικό λαό, πέρα και πάνω από κομματικές συμπεριφορές.

Διαβάστε επίσης:

O Έλληνας μπαρμπέρης που τρέλανε τους Γερμανούς