ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αήθης επίθεση Θεοδωράκη σε Καμμένο: «Εθνολαϊκιστής και ακροδεξιός» (video)

Αήθη επίθεση προς τον Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε από τα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το θέμα που ανέκυψε για τον τρόπο διεξαγωγής των φετινών επετειακών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο «εθνολαϊκιστή και ακροδεξιό», προσθέτοντας ότι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δυσανασχετούν με την πολιτική αυτή συνύπαρξη.

«Εμείς δεν είμαστε εθνολαϊκιστές. Εμείς θα πάμε στην παρέλαση να δούμε τα παιδιά μας, αλλά δεν αναγάγουμε την παρέλαση ως εθνική πολιτική όπως θέλησε να κάνει η συγκυβέρνηση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε, συμπληρώνοντας σε ακόμα δριμύτερο ύφος: «Είναι λάθος να σύρεται μια αριστερή κυβέρνηση, όπως θέλει να λέγεται, από έναν εθνολαϊκιστή, από έναν ακροδεξιό από έναν άνθρωπο που είναι πολύ μακριά από τη σύγχρονη αντίληψη πολιτικής. Είναι λάθος, και δεν το λέμε εμείς αν δείτε τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν».

«Ο πατριωτισμός των Ελλήνων και η λεβεντιά των Ελλήνων πρέπει το 2015 να φαίνεται σε άλλα πράγματα. Στην παιδεία, εκεί φαίνεται η μαγκιά ενός Έθνους», κατέληξε.

Πηγή: flashnews.gr

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER