ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή LIVE: Δείτε απευθείας εικόνα από την κατάθεση Γεωργιάδη με φόντο την υπόθεση Novartis

Βουλή LIVE: Δείτε απευθείας εικόνα από την κατάθεση Γεωργιάδη με φόντο την υπόθεση Novartis

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας καταθέτει αυτή την ώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εν αναμονή της διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του λεγόμενου σκανδάλου της Novartis καθώς η σχετική δικογραφία – όπου φέρεται να εμπλέκεται και ο ίδιος – αναμένεται να έχει διαβιβαστεί στη Βουλή μέχρι το μεσημέρι. Σημειώνεται ότι η Εξεταστική Επιτροπή έχει λάβει εντολή από την Ολομέλεια να διερευνήσει και το σκάνδαλο Novartis αλλά το ζήτημα δεν έχει μπει ακόμη στην ημερήσια διάταξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, εν αναμονή της διαβίβασης στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis, θα καταθέσει σήμερα το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες και διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τη Novartis

Όπως είπε νωρίς το πρωί ο κ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, θα τα αποκαλύψει όλα στη Βουλή και θα βάλει φυλακή τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο.

Δείτε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

O φάκελος της υπόθεσης οδεύει στη Βουλή