Το Netflix «παγώνει» όλες τις παραγωγές του στη Ρωσία

Όλες οι παραγωγές του Netflix που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Ρωσία, σταματάνε μέχρι νεωτέρας. 

Netflix
Netflix: Μποϊκοτάζ στη Ρωσία - Στον πάγο σειρές και ταινίες
AP
1'

Το Netflix σταματάει την παραγωγή όλων των μελλοντικών σειρών και ταινιών στη Ρωσία, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο «γίγαντας» του streaming αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις ρωσικές πρωτότυπες σειρές σε διάφορα στάδια παραγωγής. Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix διέκοψε ήδη την παραγωγή μιας από αυτές. Πρόκειται για την αστυνομική δραματική σειρά «Zato», ενώ μια άλλη σειρά, η οποία βρίσκεται μόλις μια μέρα πριν το τέλος των γυρισμάτων, θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Για τα άλλα δύο πρότζεκτ, το Netflix λέγεται ότι αξιολογεί τον αντίκτυπο της εισβολής στην Ουκρανία πριν λάβει περαιτέρω αποφάσεις. Μεταξύ των πρότζεκτ που βρίσκονται σε αναμονή είναι η πρώτη πρωτότυπη ρωσική παραγωγή του Netflix, Anna K, μια μοντέρνα αφήγηση του εμβληματικού μυθιστορήματος Άννα Καρένινα του Λέοντος Τολστόι, το οποίο ολοκληρώθηκε πέρυσι.

Το Netflix είναι η τελευταία εταιρεία τεχνολογίας που ανέλαβε δράση κατά της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Προηγήθηκε το Spotify που έκλεισε επ' αόριστον το γραφείο του στη Μόσχα στις αρχές της εβδομάδας.

H Disney ανακοίνωσε επίσης ότι αναβάλλει την πρεμιέρα του Turning Red της Pixar, ενώ η Warner Bros. «πάγωσε» την κυκλοφορία του The Batman.


Διαβάστε επίσης:

H Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να πει την πραγματική ιστορία της στο Netflix

Ο Θεοφάνους μελοποιεί και η Μαρινέλλα ερμηνεύει τον σπαρακτικό λόγο της μάνας

Θύμα και δεύτερης ληστείας το Netflix - Πήραν εξοπλισμό χιλιάδων δολαρίων από το σετ του Lupin

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή