Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

Παναγιώτης Κακολύρης

Παναγιώτης Κακολύρης είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτικών Ιδρυμάτων (ΕΝΟΡ), με έδρα τις Βρυξέλλες και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για το Μέλλον της Ευρώπης.

Είναι επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και συντονιστής του ερευνητικού προγράμματος «Πολιτικό & Εκλογικό Παρατηρητήριο» στο Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας & Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι εισηγητής στο Digital Marketing Certificate της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Έχει εργασθεί ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ως διευθυντής γραφείου τύπου στα υπουργεία Μεταφορών, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ως αρθρογράφος στο protagon.gr, ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις με θέμα τον λαϊκισμό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ρόλο των think tanks, ενώ είναι υπό έκδοση η έρευνά του με τίτλο The electoral impact of social media in Europe. Είναι συχνά ομιλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αντίστοιχη θεματολογία (Wilfried Martens Centre for European Studies, Deutsche Welle Global Media Forum, European Sustainable Development Network κ.α).

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ψηφιακά μέσα στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία. Είναι κάτοχος MA in International Broadcast Journalism, από το University of Central England.