ΨΩΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Νοσταλγία - Τα λουκούμια του Μπαριάμη!

Νοσταλγία - Τα λουκούμια του Μπαριάμη!

Γνωρίστε την οικογένεια Μπαριάμη από το Αγρίνιο, με τα παραδοσιακά λουκούμια της, που παρασκευάζει με μεράκι από το 1930!

Όταν ανοίγει το βαζάκι, άρωμα τριαντάφυλλου πλημμυρίζει το δωμάτιο και οι αναμνήσεις ξυπνούν!

Μια «γλυκιά» ιστορία αρχίζει το 1930 στο Αγρίνιο, όταν ο Θεμιστοκλής Μπαριάμης δημιουργεί μια μικρή επιχείρηση με παραδοσιακά γλυκά. Βανίλια (το γνωστό «υποβρύχιο»), λουκούμια, καραμέλες και παστέλια, «γεννήθηκαν» μέσα στο εργαστήριο της οικογένειας Μπαριάμη.

Το 1960, ο υιός του πρωτεργάτη Θεμιστοκλή, Χρήστος Μπαριάμης συνεχίζει την επιχείρηση με την ίδια αγάπη και το μεράκι που το κληρονόμησε ο πατέρας του και η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ανακαλύπτει την γεύση και την ποιότητα της εταιρείας Μπαριάμης.

Η εταιρεία Μπαριάμης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής χειροποίητων παραδοσιακών γλυκισμάτων. Το εργαστήριο παραγωγής στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο Αγρίνιο. Οι σύγχρονες προδιαγραφές και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Η πολυετής πείρα και η αγάπη για την παράδοση είναι το «μυστικό» της πιο γλυκιάς συνταγής των προϊόντων Μπαριάμης. Όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, αρίστης ποιότητας, προσωπικά επιλεγμένα, για να ανταποκρίνονται στις υψηλές γευστικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Με σταθερά βήματα ανάπτυξης και παραμένοντας πιστοί στην οικογενειακή παράδοση, ανοίγουν νέους δρόμους για τα εκλεκτά τους προϊόντα, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Δοκιμάστε και εσείς την υπέροχη γεύση των παραδοσιακών χειροποίητων γλυκισμάτων Μπαριάμη και ανακαλύψτε ξεχασμένες γεύσεις και αρώματα που η ελληνική γη μας χαρίζει απλόχερα.

Σχετικές ειδήσεις