ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γερά στο κόλπο οι Ουόριορς, τον θέλουν συμπαίκτη του Κάρι!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γερά στο κόλπο οι Ουόριορς, τον θέλουν συμπαίκτη του Κάρι!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ετοιμάζουν ένα δελεαστικό «πακέτο» προς τους Μιλγουόκι Μπακς για να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα σενάρια που βγαίνουν καθημερινά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πολλά κι ο ίδιος θα κληθεί σύντομα να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Μια απόφαση που ενδεχομένως να επηρεάσει και ολόκληρο το ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων, ωστόσο αν υπάρχει μια που ίσως να βάλει σε σκέψεις τους Μιλγουόκι Μπακς, αυτή είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο ονειρεύεται να κάνει συμπαίκτη του Στεφ Κάρι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μαζί να την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι Ουόριορς είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον Άντριου Ουίγκινς, το Νο2 του φετινού draft και δύο draft picks για το 2021 (Top-3 protected) και το 2022 (unprotected) μέσω της Μινεσότα. Επίσης, σίγουρα θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο «πακέτο» της ανταλλαγής έναν εκ των Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν.

Το αν τελικά οι Μπακς θα τη σκεφτούν ή όχι μια τέτοια προσφορά θα το δείξει μόνο ο χρόνος! Αρχικά, πάντως, αυτό που έχουν στα πλάνα τους είναι να πείσουν τον Γιάννη να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου τη φετινή off-season.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr