ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Ροπαλιά» Ηρακλή στο ντέρμπι, δύσκολα η ΑΕΚ – Όλα τα highlights

Basket League: «Ροπαλιά» Ηρακλή στο ντέρμπι, δύσκολα η ΑΕΚ – Όλα τα highlights

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε νίκησε τον Ιωνικός Νικαίας στην πρεμιέρα της Basket League.

Ο «γηραιός» σαν έτοιμος από καιρό δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» κι επικράτησε 75-57. Ο Βασίλης Καββαδάς έκανε νταμπλ νταμπλ, μετρώντας 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Στο «Σοφία Μπεφόν», όπου ο κόσμος ανέβηκε ακόμα και σε σκαλωσιές για να δει το ματς, η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους αλλά ένα σερί 17-0 στο τελευταίο εξάλεπτο της έδωσε τη νίκη (81-68) κόντρα στον μαχητικό Ιωνικό Νικαίας.

Ιστορική νίκη πέτυχε το Μεσολόγγι, ο οποίος με τρίποντο του Ντεμόντε Γκριν «σκότωσε» τον Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 73-70. Ο Γιάννης Αγραβάνης (15π. με 5/7 δίποντα) ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι πανηγύρισαν έτσι το παρθενικό ροζ φύλλο της στη Basket League.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν εντυπωσιακός και σημείωσε 27 πόντους σε 26 λεπτά, οδηγώντας το Περιστέρι στη νίκη (84-81) κόντρα στον Κολοσσό που πάλεψε για την ανατροπή μέχρι το φινάλε.

Εικόνες από τα ματς της πρεμιέρας...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο σκηνικό: Ανέβηκαν σε... σκαλωσιά για να δουν τον αγώνα της ΑΕΚ!