Basket League: Το lockdown στη Θεσσαλονίκη έφερε αναβολή του ντέρμπι

Newsbomb

Το καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη έφερε την αναβολή της αναμέτρησης του Άρη με τον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Μολονότι η πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είναι από τα πρωταθλήματα που συνεχίζονται κανονικά υπό προϋποθέσεις, το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» λόγω κορονοϊού επηρεάζει τη διεξαγωγή των αγώνων.

Με δεδομένο ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να προπονηθεί στο γήπεδο της, καθώς έχει μπει «λουκέτο» ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του ματς για δεύτερη φορά.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή, αλλά μετατέθηκε για την Τετάρτη (4/11), ωστόσο θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Τετάρτη (4/11) αναμέτρησης Άρης – Ηρακλής για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League βάσει της ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/ΓΠ οικ 69919 (ΦΕΚ 4831-Β-2.11.2020) στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού που ισχύουν για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση Άρης – Ηρακλής θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα μίσους: Μέλος της Καραμπάχ ζητά «θάνατο στους Αρμένιους»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved