ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάνει την... πρωτιά από τον Κέβιν Ντουράντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάνει την... πρωτιά από τον Κέβιν Ντουράντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όπως όλα δείχνουν ο «Greek Freak» δεν θα είναι ο παίκτης με τις περισσότερους ψήφους στην Ανατολή στο φετινό All Star Game.

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και... σαρώνει στη σχετική ψηφοφορία για τη γιορτή του ΝΒΑ, η οποία θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου και θα είναι ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά την αρχηγία που έλαβε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ανατολή, ο «KD» φαίνεται ότι θα του πάρει την πρωτιά, καθώς η διαφορά τους είναι αρκετά μεγάλη. Ο παίκτης των Νετς, άλλωστε, είναι γενικά πρώτος, έχοντας 2.302.705 ψήφους.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι πρώτος στη Δύση με 2.288.676 ψήφους και τον ακολουθεί ο Στεφ Κάρι με 2.112.178. Όσο για τον Αντετοκούνμπο είναι συνολικά τέταρτος, έχοντας 1.752.185 ψήφους.

nba-votes.jpg
Τα πρώτα αποτελέσματα στην ψηφοφορία του All Star Game

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φετινή διαδικασία είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχει αύξηση 70% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Η ψηφοφορία για τις βασικές πεντάδες θα κρατήσει ως τις 16 Φεβρουαρίου και θα ανακοινωθούν δυο μέρες αργότερα (βλ. 18/2). Οι υπόλοιποι παίκτες θα γίνουν γνωστοί στις 23 του μήνα.

Οι ψήφοι χωρίζονται στα τρία, με το 50% να έρχεται από το κοινό, το 25% από τα media και το υπόλοιπο από τους παίκτες της λίγκας. Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει με τους εξής τρόπους...

-Μέσω του επίσημου site του NBA στην ιστοσελίδα vote.NBA.com
-Στο app του NBA
-Μέσω Twitter με tweet, retweet ή reply κάνοντας hashtag με το όνομα του παίκτη όπως για παράδειγμα #Giannis Antetokounmpo μαζί με το hashtag #NBAAllStar

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Μπαίνει στο «κόκκινο» η Θεσσαλονίκη την Παρασκευή