ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Πήρε το ντέρμπι της πόλης ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία και στιγμιότυπα (videos)

Basket League: Πήρε το ντέρμπι της πόλης ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία και στιγμιότυπα (videos)

Basket League: Δείτε όλα τα highlights από τους αγώνες του Σαββάτου (20/3) για τη 18η αγωνιστική και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε 77-71 του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκαν στο -10 (61-51) στο φινάλε της τρίτης περιόδου, αλλά με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο, πέτυχαν την ανατροπή, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλστον Τέρνερ (17π.). Καταλυτική ήταν κι η παρουσία του Τζος Κάρτερ, ο οποίος πέτυχε μεγάλο τρίποντο για το 71-73.

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η ΑΕΚ αρνείται να χάσει! Αυτό έπραξε και κόντρα στον Ηρακλή, τον οποίο λύγισε στην παράταση (100-97, 85-85κ.α.)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε στη διάθεση του εννιά ετοιμοπόλεμους παίκτες, οι οποίοι, όμως, έδωσαν μεγάλη μάχη και στο φινάλε πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη μετά το buzzer-beater τρίποντο του Ντάριλ Μέικον.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το «διπλό» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ωστόσο ο Ίμπανκς ευστόχησε κατά λάθος σε βολή, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να στείλουν το ματς στην παράταση.

Την εντυπωσιακή πορεία του συνεχίζει το Λαύριο, το οποίο πέρασε κι από το Μεσολόγγι. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη νίκησε 79-75 την τοπική ομάδα και διεύρυνε το αήττητο σερί της, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Άλφα Ντιαλό (11π., 11ριμπ., 5ασ.) και Τάισον Κάρτερ (16π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Άρης-ΠΑΟΚ 71-77

ΑΕΚ-Ηρακλής 100-97 (85-85κ.α.)

Μεσολόγγι-Λαύριο 75-79

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/3)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, εστίαση και μετακινήσεις εκτός νομού – Όλες οι ημερομηνίες