Basket League: Προκρίθηκε η ΑΕΚ, «φωνάζει» ο ΠΑΟΚ - «Είναι ντροπή» (videos)

Newsbomb

Basket League: Η ΑΕΚ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, λύγισε 87-81 τον ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των playoffs - «Φωνάζουν» για το αντικανονικό κόψιμο του Μέικον οι φιλοξενούμενοι.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη στο τρίτο ματς της σειράς, το οποίο ήταν «do-or-die» και στους «4» θα παίξει με τον Παναθηναϊκό για μια θέση στους τελικούς της Basket League.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 20 πόντων! Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου, εκεί όπου ξεκίνησε η εντυπωσιακή αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πλησίασαν στο -4 (83-79).

Σε εκείνο το σημείο (33.5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε) ο Λοβ έκλεψε την μπάλα κι πήγε να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, ωστόσο ο Μέικον τον έκοψε αλλά με αντικανονικό τρόπο! Οι διαιτητές, όμως, δεν μέτρησαν ως όφειλαν το καλάθι και στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ έκανε το 85-79.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πόσταρε στο twitter τη φάση, γράφοντας: «Αυτό το καλάθι δεν μέτρησε! ΝΤΡΟΠΗ. Με αυτό το καλάθι οι φιλοξενούμενοι θα είχαν μειώσει σε 83-81 στα 32''

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved