ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα παραλάβει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με θεατές τους Ντουράντ, Χάρντεν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα παραλάβει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με θεατές τους Ντουράντ, Χάρντεν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κι οι υπόλοιποι Μπακς θα παραλάβουν τα δαχτυλίδια τους στον αγώνα της πρεμιέρας με τους Μπρούκλιν Νετς.

Από το Fiserv Forum και κόντρα στην ομάδα των Κέβιν Ντουραντ, Τζέιμς Χάρντεν και Κάιρι Ίρβινγκ θα ξεκινήσει η υπεράσπιση του τίτλου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμ Άμικ, ο οποίος επικαλείται πηγές από τη λίγκα, η σεζόν 2021/22 θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου με τους αγώνες Μπακς – Νετς και Λέικερς – Ουόριορς.

Στο συγκεκριμένο ματς, οι παίκτες του Μιλγουόκι θα παραλάβουν τα δαχτυλίδια του πρωταθλήματος που κατέκτησαν την προηγούμενη σεζόν, έχοντας θεατές τους βασικούς αντιπάλους τους στην Ανατολή. Να θυμίσουμε ότι οι Μπακς είχαν αποκλείσει τους Νετς στα ημιτελικά των playoffs με 4-3, μετά από ένα τρομερό Game 7.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο γνωστοποίησε την Τρίτη (17/8) το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει όταν επιστρέψει και πάλι στα παρκέ. Συγκεκριμένα, το Μιλγουόκι θα παίξει σε τρία εκτός και δύο εντός έδρας ματς το διάστημα 3-15 Οκτωβρίου.

Οι Μπακς επιστρέφουν στα παρκέ στις 3 Οκτωβρίου με εσωτερικό διπλό, ενώ στις 5/10 θα παίξουν με τους Γκρίζλις στο Μέμφις. Τρεις ημέρες αργότερα (8/10) θα αντιμετωπίσουν τους Νετς στο Μπρούκλιν, στις 10 Οκτωβρίου θα υποδεχθούν τους Θάντερ, ενώ στις 13/10 θα αγωνιστούν στην έδρα των Τζαζ. Τέλος, στις 15 Οκτωβρίου θα υποδεχθούν τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Κερατέα: Νέα μεγάλη αναζωπύρωση και συναγερμός - Μάχη στα Βίλια, καταγγελίες εμπρησμών