ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Το εντυπωσιακό γκράφιτι σε δρόμο της Αθήνας (videos+photos)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος Παύλος Γιαννακόπουλος
Intime

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με τις μορφές του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δημιουργήθηκε σε δρόμο της Αθήνας.

Πηγή έμπνευσης για τον καλλιτέχνη αποτέλεσε μια φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Σε αυτή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται δίπλα στο λόγκο από το τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με τον κ. Γιαννακόπουλο να ευχαριστεί τον καλλιτέχνη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ σε όποιον το έφτιαξε».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Το πολύ όμορφο γκράφιτιIG: dimitrisgiannakopoulos7000

Το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να επιστρέφουν μετά από 1,5 χρόνο στο ΟΑΚΑ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αγάπη και τον σεβασμό τους στον ιστορικό πρόεδρο του συλλόγου, τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Τον άνθρωπο που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη και δημιούργησε μια παντοκρατορία που όμοιά της δεν υπάρχει! Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν από τους ελάχιστους παράγοντες στον ελληνικό αθλητισμό, που ό,τι υποσχέθηκε το έκανε πράξη. Είχε πει ότι θα κάνει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το έκανε!

Τα αποτελέσμα του 3ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Αναντολού Εφές-Ουλμ 88-69

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Παρτιζάν 89-85 (80-80κ.α.)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Ουλμ-Παρτιζάν 94-84

Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 80-74

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα (video)

Έγκλημα στη Ρόδο: Όταν η αδικοχαμένη Δώρα μιλούσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση

Ο πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ (vid)