ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρον Τζέιμς: «Εμβολιάστηκα αλλά ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του»

ΛεΜπρον Τζέιμς
AP Images

ΛεΜπρον Τζέιμς: Ο «King James» τόνισε ότι εκείνος έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ωστόσο υπογράμμισε ότι ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.

Ο εμβολιασμός αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στα Media Day των ομάδων του ΝΒΑ κι αυτή των Λος Άντζελες Λέικερς δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τόνισε ότι ο ίδιος το έκανε, αλλά ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν θα πιέσει κανέναν που δεν θέλει να το κάνει. «Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Καθένας αποφασίζει για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους και ακολούθως κάνουν αυτό που θεωρούν ότι είναι σωστό. Ήμουν πολύ σκεπτικός αλλά ύστερα από έρευνα που έκανα αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τους φίλους. Και γι' αυτό αποφάσισα να εμβολιαστώ», ανέφερε ο «King James».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Μιλάω μόνο για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν μιλάω για τους άλλους και τι πρέπει να κάνουν. Είναι δικές τους επιλογές. Μιλάμε για ξεχωριστά ανθρώπινα κορμιά. Δεν έχει να κάνει με πολιτική, ρατσισμό ή αστυνομική βία. Μιλάμε για ανθρώπους. Το τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε με το κορμί του και τη ζωή του, είναι δική του δουλειά. Και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Να κάνουν ό,τι θεωρούν καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.978 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 22 θάνατοι και 322 διασωληνωμένοι

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»