ΕΘΝΙΚΑ

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»

Στρατηγός Φλώρος: Επικό «κάζο» στους Τούρκους – «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»

«Εδώ τα υποβρύχια, εκεί τα υποβρύχια, πού είναι τα υποβρύχια;» - Το «δωράκι» του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο τουρκικό καθεστώς.

Σαν να μην έφταναν τα καθημερινά «χουνέρια» από Έλληνες πιλότους πάνω από το Αιγαίο, ήρθε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για να… τρολάρει τους Τούρκους.

Εδώ και μέρες το τουρκικό καθεστώς έχει επιδοθεί και πάλι σε μια μανιώδη προσπάθεια να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια στο Αρχιπέλαγος. Αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και ανθυποβριαχιακά ελικόπτερα S-70 της γείτονος, «σκανάρουν» καθημερινά το ανατολικό Αιγαίο ψάχνοντας τους «αόρατους κυνηγούς», τα πανίσχυρα ελληνικά υποβρύχια κλάσης 214, αλλά και τα παλαιότερα, κλάσης 209.

Παράλληλα, τουρκικά μαχητικά επιδίδονται σε… πόλεμο νεύρων, πραγματοποιώντας δεκάδες παραβιάσεις του FIR Αθηνών. Βρίσκουν ωστόσο μπροστά τους τα ελληνικά «γεράκια», τα οποία σε ελάχιστα λεπτά τους «εγκλωβίζουν στα όπλα».

Την ώρα λοιπόν που οι Τούρκοι έχουν εξαπολύσει τα ανθυποβρυχιακά τους ελικόπτερα και τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου προκειμένου να… ξετρυπώσουν ελληνικά υποβρύχια, ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος τους έκανε ένα… δωράκι, δίνοντας εντολή στο υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» να αναδυθεί μεγαλοπρεπώς έξω από το λιμάνι του Καστελλόριζου.

Μάλιστα, έμεινε εκεί για αρκετή ώρα, σαν να ήθελε ο κυβερνήτης και το πλήρωμά να πουν στους Τούρκους να μην ψάχνουν... ασκόπως.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μάλιστα, έσπευσε μέσω των Κοινωνικών Δικτύων να… ενημερώσει όποιον ψάχνει τα ελληνικά υποβρύχια, πως το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» είναι στο Καστελλόριζο.

Η ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έχει ήδη γίνει Viral, ενώ κάποιοι το «φυσάνε και δεν κρυώνει» το νέο χουνέρι του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια και σουγιάδες έξω από ΕΠΑΛ - 2 τραυματίες

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;