ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι απουσίες έφεραν συντριβή με 42 πόντους διαφορά από τους Μαϊάμι Χιτ

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να γλιτώσει τους Μιλγουόκι Μπακς από τη βαριά ήττα στον δεύτερο αγώνα της σεζόν για το ΝΒΑ
AP PHOTO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να γλιτώσει τους Μιλγουόκι Μπακς από τη βαριά ήττα στον δεύτερο αγώνα της σεζόν για το ΝΒΑ

Πολύ άσχημη ήταν η προσγείωση των Μιλγουόκι Μπακς μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο ΝΒΑ επί των Μπρούκλιν Νετς καθώς η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο γνώρισε τη συντριβή με 137-95 από τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι Χιτ εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Μπακς για τους οποίους δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Μπρουκ Λόπεζ, Τζρου Χόλιντεϊ, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ρόντνεϊ Χουντ, Σέμι Οτζελέγε και Μπόμπι Πόρτις.

Σε ρηχά νερά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έμεινε στους 15 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 2 ασιστ με τον αδερφό του Θανάση να «γράφει» 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και μια ασίστ.

Το μοναδικό θετικό που κρατάμε από την ήττα με 42 πόντους διαφορά ήταν τα πρώτα καλάθια του Γιώργου Καλαϊτζάκη με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ με τον Έλληνα γκαρντ συνολικά να πετυχαίνει 8 πόντους και να μαζεύει 3 ριμπάουντ.

Για τους θριαμβευτές Χιτ ο Αντεμπάγιο είχε 20 πόντους και 13 ριμπάουντ, ο Μπάτλερ 21 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Χίρο με 27 πόντους με την ομάδα από το Μαϊάμι να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη νίκη που έχει πάρει ποτέ σε πρεμιέρα της στο ΝΒΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)