ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: Πήρε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και το «σκαλπ» των Νετς στην πρεμιέρα του ΝΒΑ

Γιαννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντεκούνμπο πρωταγωνίστησε στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΝΒΑ
AP PHOTO

Ο Γιάννης Αντεκούνμπο πρωταγωνίστησε στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του ΝΒΑ

Από εκεί που σταμάτησε πέρσι όταν σήκωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος οδήγησε τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς στην νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς στην πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Εν μέσω πανηγυρικού κλίματος για την απονομή των δαχτυλιδιών των πρωταθλητών στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίχτες του, οι Μιλγουόκι Μπακς σάρωσαν με 127-104 την ομάδα του Κέβιν Ντουράντ στέλνοντας το μήνυμα ότι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ είναι εδώ και έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ξανά σε ηγέτη των Μπακς με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ και άξιους συμπαραστάτες τον Μίντλετον με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, τον Κόνατον με 20 πόντους και τον Νουόρα με 15 πόντους.

Όσον αφορά τους δύο άλλους Έλληνες των «ελαφιών» ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο ενώ ο Γιάννης Καλαϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης με τη βοήθεια του αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε φάουλ για να πατήσει παρκέ ο νεαρός Έλληνας γκαρντ.

Από τους Νετς ο Ντουράντ είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Χάρντεν είχε 20 με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μιλς ήταν άχαστος στα τρίποντα με 7/7 και 21 πόντους. Μοναδικό κακό νέο για τους Μπακς ότι ο Τζρου Xόλιντεϊ τραυματίστηκε στη φτέρνα στο πρώτο ημίχρονο και δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Ρόδο: Μία τραγική ιστορία για τον παππού και το σατανικό σχέδιο της θείας

Η Λιβύη 10 χρόνια μετά τον θάνατο του Καντάφι - Η ιστορία του δικτάτορα, τα πλούτη και το τέλος

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)