ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Σε τροχιά playoffs ο Ολυμπιακός, αήττητο τέλος για Μπάρτσα - Highlights και βαθμολογία

Euroleague Ευρωλιγκα
Intime

Euroleague: Δείτε τα highlights των αγώνων της 7ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Με καλάθι του Κώστα Σλούκα, 2'' πριν το τέλος, ο Ολυμπιακός νίκησε 67-65 τη Φενέρμπαχτσε, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς.

Ο Έλληνας γκαρντ βγήκε μπροστά και με τρομερή εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη επί της πρώην ομάδας του. Η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο ΣΕΦ κι είναι ξεκάθαρο ότι έχει μπει σε τροχιά playoffs.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εντυπωσιακή κι έβαλε τέλος στο αήττητο της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κι επικράτησε 85-68 των «μπλαουγκράνα», έχοντας πρωταγωνιστές του Ουίλμπεκιν και Νάναλι. Μάλιστα, οι 56 πόντοι που έβαλαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος είναι η χειρότερη αμυντική επίδοση της Μπάρτσα επί των ημερών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας 79-62, σε ένα ματς που τελείωσε πριν καν αρχίσει! Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 24-6 στην πρώτη περιόδου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 3/13 σουτ! Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε επιστροφή... Ο Ντίνος Μήτογλου είχε 9 πόντους με 4/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/1 βολή, 3 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο σε 16'34''.

Η Μπάγερν ήταν η μεγάλη νικήτρια στον γερμανικό «εμφύλιο» με την Άλμπα! Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και με πρωταγωνιστή σε ακόμη ένα ματς τον Νταρούν Χίλιαρντ έφυγαν με τη νίκη (82-69) από το Βερολίνο.

TA HIGHLIGHTS

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 69-82

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 67-65

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 85-68

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 79-62

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για τη στρατιωτική παρέλαση - Όλα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου: «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα» από τον πιλότο της ομάδας Ζευς

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»