ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερ. 82-67: Την «έπνιξε» με την άμυνα του! - Δείτε τα highlights (vid)

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
Intime

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 82-67 της Άλμπα στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στη διοργάνωση.

Μολονότι είχε απουσίες το «τριφύλλι» έδειξε επιτέλους το καλό του πρόσωπο και πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν σκληροί και με «όπλο» την άμυνα τους, απλοποίησαν τα πράγματα, προσφέροντας και θέαμα στον κόσμο του.

Με τον Νέντοβιτς να είναι εκτός και τον Παπαπέτρου ανέτοιμο, το ματς είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας, κάτι που φάνηκε για περίπου 15 λεπτά. Από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως, οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξαν σπουδαία άμυνα, κάτι που τους βοήθησε να βρουν ρυθμό και στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός περιόρισε τα επιθετικά ριμπάουντ των φιλοξενούμενων, ενώ παράλληλα είχε έναν αξιοζήλευτο πλουραλισμό στην επίθεση. Μέικον (20π., 11ασ.) και Παπαγιάννης (14π., 10ρ.) έκαναν νταμπλ νταμπλ, ενώ από… κοντά ήταν κι οι Σαντ-Ρος και Κασελάκης.

Στα αξιοσημείωτα ήταν φυσικά και το ντεμπούτο του Νεοκλή Αβδάλα, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών, 10 μηνών κι 6 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση. Μάλιστα, πέτυχε και τους παρθενικούς πόντους του στη Euroleague με κάρφωμα!

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμόνικα - Περούγκα - Ραντόικοβιτς.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-25, 43-43, 57-52, 82-67.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 4, Μέικον 20 (2), Παπαγιάννης 14, Παπαπέτρου 2, Κασελάκης 17 (4), Ουάιτ 3, Αβδάλας 2, Έβανς 4, Μαντζούκας, Σαντ Ρος 16 (1).
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Γκονθάλεθ): Λο, Ντα Σίλβα 13, Σμιθ 11 (1), Ντίλοου, Έρικσον 18 (4), Σνάιντερ 3 (1), Ολίντι 5 (1), Τίμαν 5, Μπλατ 9 (3), Ζούσμαν 1, Λάμερς 2.

TA HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι τέλους του Γιώργου Παπανδρέου

Καιρός τώρα: Συναγερμός για ακραία φαινόμενα – Μήνυμα από το 112 στη Δυτική Ελλάδα

F-35: «Κλειδώνει» η συμφωνία! Ραγδαίες εξελίξεις από Γενάρη – Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν Ελλάδα