ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 63-76: Πρώτο «διπλό» με εξαιρετική εμφάνιση – Ανησύχησε για Νέντοβιτς

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός
Intime

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και πανηγύρισε το πρώτο του «διπλό» στη φετινή διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 76-63 της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ και πήραν μια σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει και του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «τριφύλλι», μολονότι έπαιξε δίχως τους Παπαπέτρου και Μποχωρίδη, έδειξε πολύ καλά δείγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έπαιξε άκρως αποτελεσματική άμυνα. Κάπως έτσι πανηγύρισε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας μετά από 11 σερί ήττες.

Ένα «διπλό» που μοιάζει να ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει το κύπελλο. Να θυμίσουμε ότι το Final Four θα διεξαχθεί 18-20 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Οι Νέντοβιτς, Παπαγιάννης και Ουάιτ ηγήθηκαν της προσπάθειας της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, όπου υπήρξε μια ανησυχία για τον Σέρβο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τέταρτη περίοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, το θέμα δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς ταλαιπωρήθηκε απλά από κάποιες κράμπες.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε μόλις 02:14 κι είχε 0/1 δίποντο κι ένα ριμπάουντ για την ASVEL, η οποία χωρίς τον Οκόμπο έδειξε να είναι προβλέψιμη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λοτερμόσερ, Πέρεθ, Σούκις
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-23, 32-46, 53-59, 63-76
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Ουεμπανιαμά 5 (1), Τζόουνς 10, Καουντί, Νάιτ 4, Ρισασέ, Γκιστ 9, Φαλ 5, Οσετκόβσκι 18 (4), Λάιτι 10 (2), Στράζελ 2, Αντετοκούνμπο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πρίφτης): Μέικον 4, Παπαγιάννης 15, Κασελάκης, Ουάιτ 19 (2), Αβδάλας, Γιόβιτς 6 (2), Νέντοβιτς 18 (4), Έβανς 7 (1), Μαντζούκας 3 (1), Σαντ-Ρος 5.

TA HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Τα highlights κι η βαθμολογία (vids)