ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος τελικός θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξεκινούν την Πέμπτη (5/5) οι τελικοί της Α1 Γυναικών, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συνθέσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το ζευγάρι των τελικών της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα έδρας και το προβάδισμα από τη regular season, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Από την άλλη οι «πράσινες» θα επιδιώξουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι.

Η σειρά θα ξεκινήσει από το ΣΕΦ, με το Game 1 να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο άλλαξε κι η ώρα έναρξης του, όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ. Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ3, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για τη Δ΄ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 5/5/2022 αντί ώρας 19.00, θα διεξαχθεί στις 19.15 στο ΣΕΦ (κεντρική σάλα)».

Η ομάδα που θα σημειώσει τέσσερις νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια, με τον Ολυμπιακό να προηγείται ήδη 2-0, καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα από τη regular season.

Το πρόγραμμα των τελικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

  • Game 1 (5/5)

ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

  • Game 2 (8/5)

Π. Γιαννακόπουλος 15.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

  • Game 3 (11/5)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

  • Game 4 (15/5)

Π. Γιαννακόπουλος 15.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)

  • Game 5 (18/5)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Στο Final Four η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπάγερν! - Τα highlights και το πανόραμα

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για Μάρτιν – Τα τελευταία νέα πριν το Game 5 με Μονακό