ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Νίκησε τον καρκίνο ο 4χρονος γιος του προπονητή των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα

Έρικ Σποέλστρα
AP Photo/Eric Gay

NBA: Ο γιος του προπονητή των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστρα, Σαντιάγκο, κλήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία να δώσει τη δυσκολότερη μάχη, αλλά βγήκε νικητής.

Την πολύ ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η μητέρα του, Νίκι Σαπ, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε η σύζυγος του Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος είχε τον γιο του να αποδεικνύει ότι είναι ένας μικρός μαχητής:

«Την ημέρα μετά τα τέταρτα γενέθλιά του, ο γιος μας πήγε για μια απροσδόκητη χειρουργική επέμβαση. Εγκολεασμός (αναδίπλωση) εντέρου. Βρέθηκε μια μάζα. “Καλοήθης” είπα στον εαυτό μου. Πρέπει να είναι καλοήθης.

Μία εβδομάδα αργότερα, διαγνώστηκε με λέμφωμα Burkitt. Τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολούθησαν… έκανε (επιτυχημένες) χημειοθεραπείας.

Ήταν… και συνεχίζει να είναι.. τόσο γενναίος. Δεν έχασε τη χαρά του. Τόσοι πολλοί φίλοι και αγαπημένοι φρόντισαν να μην το κάνει κανένας από εμάς.

Χθες, το μεγάλο μας αγόρι χτύπησε το κουδούνι στην πτέρυγα του καρκίνου στο Nicklaus και η ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι είναι απεριόριστη. ΑΠΑΛΛΑΓΉ.

Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά λόγια. Απλά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Μια μέρα, θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό και να δημιουργήσω έναν απαραίτητο και ουσιαστικό διάλογο γύρω από το θέμα του παιδικού καρκίνου και τι σήμαινε για μένα να είμαι γονέας σε αυτήν την κατάσταση. Προς το παρόν είμαι απλά ευγνώμων».

Σχετικές ειδήσεις