ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Streaming, Ελλάδα – Τουρκία: Η δυσκολότερη δοκιμασία του Ακρόπολις

Εθνική ομάδα
Intime News

Ελλάδα Τουρκία: Δείτε σε live streaming το δυσκολότερο τεστ της Εθνικής στο τουρνουά Ακρόπολις.

Η Πολωνία ξεχάστηκε γρήγορα, το ίδιο και το μεγαλύτερης δυσκολίες ματς με τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου.

Τα «εύκολα», όμως, τελείωσαν για την Εθνική, η οποία δίνει απόψε στις 21:00 το μεγαλύτερο τεστ της, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία του Σέιν Λάρκιν και των τριών NBAers (σ.σ. Οσμάν, Κορκμάζ, Σενγκούν), σε ένα φιλικό που το βάζει σε κλίμα ενόψει των «δύσκολων» που ακολουθούν. Πριν το Eurobasket 2022, η Εθνική έχει τα δύο ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8) και το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (28/8).

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμενόταν να έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διάθεση του στο αποψινό ματς, αλλά κατά τη διάρκεια της προθέρμανση στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ ένιωσε ενοχλήσεις κι ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητο να μην αγωνιστεί. Εκτός από την αναμέτρηση είναι επίσης ο Ιωάννης Παπαπέτρου κι ο Κωστής Γόντικας και φυσικά ο Γιώργος Παπαγιάννης. Γι' αυτό τον λόγο ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε εκτάκτως.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δεν πέφτει «καρφίτσα», καθώς η ΕΟΚ γνωστοποίησε νωρίτερα ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν.

Δείτε, πατώντας ΕΔΩ, την αναμέτρηση Ελλάδα - Τουρκία στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά Ακρόπολις

Σχετικές ειδήσεις