ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι όνειρο του να παίξει για εμένα», είπε ο Εργκίν Αταμάν

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Intime News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε μια στιχομυθία που είχε με τον «Greek Freak», τον οποίο κάλεσε να αγωνιστεί στην Αναντολού Εφές.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε στο τουρκικό «S Sport», το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague στη γειτονική χώρα.

Ο Αταμάν εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα προπονήσει μια μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας μια συζήτηση που είχε μαζί του, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Ακρόπολις.

Όπως, τόνισε: «Όταν πήγαμε στην Αθήνα για το τουρνουά Ακρόπολις, αντιμετωπίσαμε τον Γιάννη. Ήρθε και με ευχαρίστησε, μου είπε ότι οι ομάδες μου παίζουν σπουδαίο μπάσκετ, μου είπε ότι με εκτιμά πολύ. Μου είπε ότι είναι όνειρό του να παίξει για εμένα κάποια στιγμή, οπότε κι εγώ του απάντησα ότι τον περιμένω, ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή για εκείνον».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Εφές, είπε: «Είναι όμορφο να ακούς τέτοιους παίκτες να λένε ότι θέλουν να παίξουν για την ομάδα σου. Κάναμε μια όμορφη συζήτηση, του έκανα μία πρόταση και του είπα ότι θα τον περιμένω. Θέλω να τον προπονήσω, δεν ξέρω σε ποιον σύλλογο θα συμβεί αυτό, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από το NBA».

Σχετικές ειδήσεις