NBA: Αντίδραση πρωταθλητών οι Ουόριορς - Break οι Σέλτικς, μείωσαν οι Τίμπεργουλβς (vids)

Newsbomb

AP Photo/Jeff Chiu

NBA: Στα ίσια (2-2) έφεραν τη σειρά με τους Κινγκς οι Ουόριορς, μετά τη δεύτερη νίκη στο Σαν Φρανσίσκο. Έτοιμοι να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη Βοστώνη οι Σέλτικς κόντρα στους Χοκς (3-1), ενώ οι Τίμπεργουλβς μείωσαν 3-1 τη σειρά με τους Νάγκετς.

Επιστροφή πρωταθλητών στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς οι Ουόριορς επικράτησαν 126-125 των Κινγκς, υπερασπίστηκαν την έδρα τους και ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά που μεταφέρεται στο Σακραμέντο. Οι πρωταθλητές έφτασαν κοντά στην αυτοκτονία, μια και στο τέλος ο Χάρισον Μπαρνς αστόχησε στο τελευταίο σουτ για τους Κινγκς.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «πολεμιστές» με 32 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Κλέι Τόμπσον με 26 πόντους και ο Τζόρνταν Πουλ με 22 πόντους. Ο ΝτιΆαρον Φοξ είχε 38 πόντους για τους Κινγκς, με τον Κίγκαν Μάρεϊ να προσθέτει 23 πόντους.

Στην Ατλάντα, οι Σέλτικς έκαναν το break, πήραν προβάδισμα 3-1 στη σειρά και ετοιμάζονται να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των play offs του NBA στη Βοστώνη. Οι «Κέλτες» επιβλήθηκαν 129-121 των Χοκς, με τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν να σημειώνουν από 31 πόντους. Από την άλλη, ο Τρέι Γιανγκ είχε 35 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά ήταν… μόνος του.

Τέλος, οι Τίμπεργουλβς έβγαλαν αντίδραση απέναντι στους Νάγκετς και απέτρεψαν τη «σκούπα», καθώς επικράτησαν 114-108 στην παράταση και μείωσαν 3-1 τη σειρά. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 34 πόντους, ενώ ο Μάικ Κόνλεϊ πρόσθεσε 19 και ο Καρλ Άντονι Τάουνς σημείωσε 17 πόντους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς τελείωσε τον αγώνα με double double, καθώς είχε 43 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τη σειρά να μεταφέρεται στο Ντένβερ.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved