ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Έφτασε ο Ουίλιαμς-Γκος - Ραντεβού με Σλούκα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Έφτασε ο Ουίλιαμς-Γκος - Ραντεβού με Σλούκα
Intime

Μεταγραφές: Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας θα έχει τη Δευτέρα (03/07) συνάντηση με τη διοίκηση.

Στην Αθήνα έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/07) ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο 28χρονος άσος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, αν και οι Πειραιώτες έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία.

Ραντεβού με Σλούκα

Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό «θέμα» της ημέρας στον Ολυμπιακό είναι η παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, ούτως ώστε να αποφασιστεί το επόμενο… στάδιο της συνεργασίας.

Ο διεθνής γκαρντ θα ήθελε να συνεχίσει στον Πειραιά, όμως, έχει θέσει θέμα για τον ρόλο του στην ομάδα, αφού θα ήθελε να έχει περισσότερες αρμοδιότητες, απ’ αυτές που είχε στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Παράλληλα, το αποτέλεσμα της συνάντησης του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα περιμένουν και οι Φενέρμπαχτσε, Παρτιζάν και Μπαρτσελόνα. Τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, με τις δύο άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωσή του.

Σχετικές ειδήσεις