ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουρκία: Διαστάσεις παίρνει η καταγγελία κατά του Ιτούδη - «Ζήτησε να την αποσύρουμε»

Τουρκία: Διαστάσεις παίρνει η καταγγελία κατά του Ιτούδη - «Ζήτησε να την αποσύρουμε»
SCREENSHOT - VIDEO

Στην επικαιρότητα παραμένει στην Τουρκία η καταγγελία από γείτονα του Δημήτρη Ιτούδη για εξύβριση και προσβολή του τουρκικού έθνους.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (31/7) το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV 100», το οποίο ανέφερε πως ο Μεχμέτ Ακίλ, γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία, κατήγγειλε ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Έλληνα προπονητή στο πάρκινγκ της κατοικίας του.

Όπως υποστηρίζει, ο Έλληνας προπονητής έβρισε εκείνον, την γυναίκα του, την οικογένεια του, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Ο γείτονας του Ιτούδη αναφέρει πως ο τεχνικός της Εθνικής γύρισε στο σπίτι του, έχοντας πιει. Όταν είδε πως είχε παρκάρει κατά 20 εκατοστά στη θέση του, φέρεται να επιτέθηκε φραστικά κατά του κ. Ακίλ και της Τουρκίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει εκείνος. Μάλιστα απευθύνθηκε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το περιστατικό.

Την Τρίτη (1/8) η υπόθεση αναδεικνύεται και από άλλα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως πράγματι υφίσταται εισαγγελική έρευνα έπειτα από την καταγγελία του Μεχμέτ Ακίλ, ενώ σε δημοσίευμα υποστηρίζεται πως ο Δημήτρης Ιτούδης χρησιμοποίησε και ρατσιστικές εκφράσεις.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος επιχειρηματίας αναφέρει πως οι δικηγόροι του τεχνικού της Φενέρ και της Εθνικής ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τον νομικό του εκπρόσωπο και του ζήτησαν να αποσύρει την μήνυση.

«Για το θέμα με τον Δημήτρη Ιτούδη που δεν γνώριζα ότι ήταν αυτός που προσέβαλλε τη σύζυγό μου και τη χώρα μου έχουμε υποβάλλει μήνυση στην Εισαγγελία. Μετά το συμβάν πήρα μία κλήση από τον Ιτούδη. Οι δικηγόροι του κάλεσαν τους δικηγόρους μου. Είπαν ότι δεν πρέπει να κλιμακώσουμε το περιστατικό και ότι πρέπει να αποσύρουμε την καταγγελία μας», ανέφερε ο κ. Ακίλ.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία για το μπασκετικό μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς - Προς αναβολή μετά την καρδιακή ανακοπή

Εθνική Ελλάδας: Καρέ απουσιών για Σλοβενία - Εκτός Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου

Champions League: Ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός - «Καμία σχέση με τη δηλητηρίαση, στο πλευρό της Ντνίπρο»

Champions League: Συναγερμός στη Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό - Τροφική δηλητηρίαση σε 15 μέλη