ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός στην Τουρκία με Ιτούδη - «Καταγγελία για εξύβριση γείτονα και του τουρκικού έθνους»

Χαμός στην Τουρκία με Ιτούδη - «Καταγγελία για εξύβριση γείτονα και του τουρκικού έθνους»
Intime

Μπλεξίματα για τον προπονητή της Φενέρμπαχτσε και της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρη Ιτούδη, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία. 

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV 100», ο Μεχμέτ Ακίλ, γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία, κατήγγειλε ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Έλληνα προπονητή στο πάρκινγκ της κατοικίας του.

Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας προπονητής έβρισε εκείνον, την γυναίκα του, την οικογένεια του, αλλά και το τουρκικό έθνος.

Ο γείτονας του Ιτούδη υποστηρίζει πως ο τεχνικός της Εθνικής γύρισε στο σπίτι του, έχοντας πιει. Όταν είδε πως ο γείτονάς του, είχε παρκάρει κατά 20 εκατοστά στη θέση του, φέρεται να επιτέθηκε φραστικά κατά του κ. Ακίλ και της Τουρκίας σύμφωνα με τα όσα αναφέρει εκείνος. Μάλιστα απευθύνθηκε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το περιστατικό.

«Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο», είπε ο Ακίλ.

Και πρόσθεσε: «Έβριζε συνεχώς εμένα, τη γυναίκα μου και τη χώρα στο πάρκινγκ σε βαθμό που να προσβάλλει το τουρκικό έθνος. Ζητήσαμε να γίνει εκεί μια αναφορά για τιςε βρισιές και προσβολές και εμείς απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαδικασία από νομικής άποψης».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκή παραμυθούπολη το ΟΑΚΑ - Να γίνει κερδοφόρος ο Παναθηναϊκός»

Θρίλερ στην Κροατία με την αντίπαλο της ΑΕΚ – Χάθηκε το αεροπλάνο της από τα ραντάρ

Λάτρεψε και τη Μύκονο ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον - Διαφημίζει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό - Πέθανε ο Χρήστος Κοτζαμανίδης

Στα άκρα η κόντρα Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν - Απειλεί πως θα του κόψει το ποδόσφαιρο