ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνία για το μπασκετικό μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς - Προς αναβολή μετά την καρδιακή ανακοπή

Αγωνία για το μπασκετικό μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς - Προς αναβολή μετά την καρδιακή ανακοπή
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Μπρόνι Τζέιμς και η οικογένεια του ΛεΜπρον σκέφτονται να αναβάλουν το πρώτο εξάμηνο των μαθημάτων και τη μπασκετική του σταδιοδρομία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

Ο Μπρόνι Τζέιμς και η οικογένειά του σκέφτονται να αναβάλουν το πρώτο εξάμηνο των μαθημάτων και τη σταδιοδρομία του μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς αναρρώνει από την καρδιακή ανακοπή της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, θα πρέπει να αποφασίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς το «USC» ξεκινάει τις εγγραφές στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου στις 14 Αυγούστου, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα.

Πηγή της Daily Mail τόνισε ότι η οικογένεια ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 18χρονος κατά τη διάρκεια προπόνησης την περασμένη εβδομάδα.

«Ο ΛεΜπρόν και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν μιλήσει για την αναβολή των σχολικών δραστηριοτήτων του Μπρόνι κατά τη διάρκεια αυτού του φθινοπωρινού εξαμήνου για να του επιτρέψουν να αναρρώσει πλήρως», είπε η πηγή και πρόσθεσε:

«Ψάχνουν επίσης να δουν αν μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα από το σπίτι, ώστε να ξεκινήσει το σχολείο όπως αρχικά είχε προγραμματίσει. Η συνέχιση της ανάρρωσής του είναι η πρώτη αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσει.

Οι αποφάσεις είναι 50-50 αυτή τη στιγμή για το τι θα κάνουν όλοι στη συνέχεια και θα συνεχίσουν επίσης να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξαναβάλουν τον Μπρόνι να παίξει μπάσκετ. Όσο για το σχολείο, πρέπει να πάρουν την απόφαση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αν θα συνεχιστούν τα μπασκετικά του όνειρα είναι μια κουβέντα για το μέλλον. Κάνουν ό,τι συνιστούν οι γιατροί αυτή τη στιγμή».