ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις πύλες του ΟΑΚΑ στον κόσμο του!

Παναθηναϊκός: Ανοίγει τις πύλες του ΟΑΚΑ στον κόσμο του!

Το απόγευμα της Τρίτης (29/8) στις 19:30 θα ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ για να παρακολουθήσει ο κόσμος μέρος της προπόνησης.

Η ομάδα που θα έχει… οδηγό τον Εργκίν Αταμάν και ένα εξαιρετικό ρόστερ, έχει φέρει ελπίδα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Η σκέψη για ανοιχτή προπόνηση στην αρχή της προετοιμασίας, ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Όπως όλα δείχνουν, η «πράσινη» ΚΑΕ προχωρά σε μια εξαιρετική απόφαση για να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο της να βρεθεί κοντά στην ομάδα.

Η προπόνηση της Τρίτης (29/8) αναμένεται να έχει ανοιχτές πόρτες στο ΟΑΚΑ. Για να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν μέρος του προγράμματος που θα κάνει ο Εργκίν Αταμάν και το τιμ του στους παίκτες. Φυσικά είναι μια ευκαιρία να έχει αυτή η ομάδα την πρώτη της επαφή με τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Κάτι που αναμένεται να γίνει… συνήθεια φέτος στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά η επιλογή της μέρας μόνο τυχαία δεν είναι. Το ίδιο βράδυ ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αγωνίζεται με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, λίγα μέτρα πιο δίπλα. Οπότε εξυπηρετεί αφάνταστα η κίνηση αυτή, τόσο για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στις εξέδρες, όσο και για να μην ταλαιπωρούνται οι φίλαθλοι και να μπαίνουν σε έξοδα μετακίνησης μια άλλη μέρα.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο Μουντομπάσκετ.