ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε απόγνωση με Μπακς - Ετοιμάζουν τη «βόμβα» οι Μπουλς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε απόγνωση με Μπακς - Ετοιμάζουν τη «βόμβα» οι Μπουλς
EPA/CJ GUNTHER, ΑΜΠΕ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στον «Greek Freak» για τη στάση των Μπακς, οι οποίοι δεν δείχνουν διάθεση να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα δίπλα του, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα σενάρια για αποχώρηση.

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει στους… κόλπους του NBA για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ εμφανίζεται πως είναι σε απόγνωση με τη στάση που έχουν κρατήσει τα «Ελάφια» στην περίοδο του καλοκαιριού, μια και δεν κάνουν κινήσεις για να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος έβαλε… μπουρλότο με τις τελευταίες του τοποθετήσεις, όπου υποστήριξε πως δεν θα υπογράψει την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, αν δεν πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. Αυτό υποστήριξε και ο Έντι Τζόνσον, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και των Φοίνιξ Σανς, σε δηλώσεις του στο «SiriusXM NBA Radio».

«Ο Γιάννης δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα όχι μόνο στους συμπαίκτες του, αλλά και στο front office πως δεν είναι ικανοποιημένος», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε: «Ο Γιάννης δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν στους Μπακς και χαίρομαι πολύ που συμβαίνει αυτό».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα ξεκίνησαν σενάρια για το μέλλον του. Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιου Γιορκ Νικς εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους για τον «Greek Freak». Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες δυναμικά στην… κούρσα για την απόκτησή του έχουν μπει οι Μπουλς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζεται σε δημοσίευμα του «Athletic» η ομάδα του Σικάγο έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την offseason του 2025. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει player option στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος θα αποφασίσει αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει από τους Μπακς και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα του NBA.

Σχετικές ειδήσεις