ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του φιλικού με την Τσεντεβίτα – Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός: Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του φιλικού με την Τσεντεβίτα – Η ώρα και το κανάλι
Intime

Φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχει η δεύτερη φιλική αναμέτρηση που θα δώσει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη (7/9, 18:30) κόντρα στη Τσεντεβίτα. Στα θύματα της κακοκαιρίας στη Σλοβενία τα έσοδα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί σλοβενικού εδάφους. Μετά τη νίκη 91-80 επί της Κρκα Νόβο Μέστο, αντιμετωπίζει έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο, τη Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα των «δράκων», στη Λιουμπλιάνα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκτός από την Ελλάδα που πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel, ανάλογα φαινόμενα έχουν πλήξει όλη την Ευρώπη το προηγούμενο διάστημα.

Το ίδιο συνέβη και με τη Σλοβενία στις αρχές Αυγούστου, σε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της χώρας! Όπως έχει ανακοινώσει η Τσεντεβίτα, τα έσοδα της αναμέτρησης που θα γίνει στη Stožice Arena θα διατεθούν στα θύματα από αυτές τις πλημμύρες.

Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση του αγώνα διατίθενται στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ, ενώ το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβένικο κανάλι Šport TV 1, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ενδεχόμενο μετάδοσης του αγώνα από ελληνικό κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

Υπέροχο βίντεο! Μαθητές σχολείου «έφτιαξαν» τον Λιονέλ Μέσι με χιλιάδες ανακυκλωμένα καπάκια

Παναθηναϊκός: Εσπευσμένα στην Τουρκία ο Αταμάν - Συνεχίζεται η προετοιμασία στη Σλοβενία (vids)

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η τρυφερή τους στιγμή σε δημόσια θέα στη Νέα Υόρκη (vid)

Μουντομπάσκετ 2023: Η συλλεκτική μπάλα της FIBA για τον τελικό - Πόσες θα βγουν και ποια η τιμή τους

Μουντομπάσκετ 2023: Σοκ στην αποστολή της Δομινικανής Δημοκρατίας - Πέθανε ο Μπλάντιμιρ Ρεγκαλάδο