ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δεύτερο τεστ κόντρα στη Τσεντεβίτα

Παναθηναϊκός: Δεύτερο τεστ κόντρα στη Τσεντεβίτα
Intime

Παναθηναϊκός: Το δεύτερο φιλικό στην περίοδο της προετοιμασίας δίνει το απόγευμα της Πέμπτης (07/09) η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, χωρίς τον έμπειρο προπονητή που βρίσκεται στην Τουρκία.

Μία ακόμα ευκαιρία να… ξεφύγουν από το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και να δοκιμάσουν πράγματα που δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες έχουν οι «πράσινοι». Μετά τη φιλική νίκη 91-80 επί της Κρκα Νόβο Μέστο, το «τριφύλλι» θα παίξει απέναντι στην Τσεντεβίτα στη Λιουμπλιάνα.

Την ηγεσία στο φιλικό θα έχουν οι Χρήστος Σερέλης και Τσενκ Γιλντιρίμ, οι δύο βοηθοί του Εργκίν Αταμάν, καθώς ο Τούρκος προπονητής ταξίδεψε εσπευσμένα στην πατρίδα του για μία προσωπική του υπόθεση και δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στο φιλικό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τζέριαν Γκραντ θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (06/09) μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Εκτός είναι μόνο ο Ντίνος Μήτογλου, από τους παρόντες, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μείνει στη Λιουμπλιάνα μετά το τέλος του φιλικού με την Τσεντεβίτα, καθώς την Παρασκευή (08/09) θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου ακολουθεί η συμμετοχή στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» κόντρα σε Κλουζ και Περιστέρι.

Σχετικές ειδήσεις