ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ατυχία με Βιλντόζα - Υπέστη διάστρεμμα κι αποχώρησε από την προπόνηση

Παναθηναϊκός: Ατυχία με Βιλντόζα - Υπέστη διάστρεμμα κι αποχώρησε από την προπόνηση
Intime

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και αποχώρησε.

Μεγάλη ατυχία στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (12/9), καθώς ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και αποχώρησε από το πρόγραμμα με έντονους πόνους.

Ο Αργεντινός άσος πήγε για μαγνητική, με το αποτέλεσμα της εξέτασης να δείχνει πως απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Βιλντόζα δεν θα είναι διαθέσιμος για τα φιλικά με τις Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά της Ρόδου (16-17/9), ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες για να φανεί αν θα είναι έτοιμος για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23-24/9).

Ο Εργκίν Αταμάν δεδομένα πονοκεφαλιάζει με αυτή την εξέλιξη, μιας και ο Αργεντινός γκαρντ έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τη στιγμή, μάλιστα, που επέστρεψαν οι διεθνείς Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου, Λεσόρ και Μωραΐτης και θα είχε την ευκαιρία να «δέσει» τον Παναθηναϊκό ακόμα καλύτερα, πριν από το Σούπερ Καπ στη Ρόδο (29-30/9) και την πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10).

Από εκεί και πέρα, ένα μέρος της προπόνησης, αλλά χωρίς επαφές, έκανε ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ αύριο οι πράσινοι θα προπονηθούν χωρίς τους Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις οι οποίοι θα μεταβούν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague.