ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρωτοφανής κινητοποίηση, πάνω από 10.000 με το Περιστέρι!

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρωτοφανής κινητοποίηση, πάνω από 10.000 με το Περιστέρι!

Παναθηναϊκός AKTOR: Τα όσα κάνει η ομάδα και τα όσα προσφέρει η ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ, έχουν προκαλέσει… πανζουρλισμό στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ματς με το Περιστέρι.

Στην Euroleague συνεχόμενα sold out. Πλέον, ο… παροξυσμός των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR μεταφέρεται και στην Basket League. Οι «πράσινοι» υποστηρικτές βρίσκονται σε πρωτοφανή κινητοποίηση για τα δεδομένα ενός αγώνα πρωταθλήματος όπως αυτός με το Περιστέρι. Τα εισιτήρια κάνουν «φτερά» και η παρουσία αναμένεται να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Τα αποτελέσματα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που είναι αήττητη στην Ελλάδα και στην 4η θέση της Euroleague, έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο. Παράλληλα, το ΟΑΚΑ experience και όσα κάνει η ΚΑΕ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του φιλάθλου, είναι κάτι που θέλει ο κάθε υποστηρικτής του «τριφυλλιού» να ζήσει.

Γι’ αυτό και όλος αυτός ο «χαμός» που παρατηρείται. Η προπώληση είναι τεράστια για τα δεδομένα της αναμέτρησης με το Περιστέρι, οι οργανωμένοι απηύθυναν κάλεσμα μέσω των social media για να βρεθεί ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας και έτσι το ΟΑΚΑ θα ζήσει ακόμη μια φορά μεγάλες στιγμές. Με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αποδεικνύει την εξέλιξη και τη γιγάντωσή του, εντός κι εκτός παρκέ.