ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Απρόοπτο στη πτήση για Μαδρίτη - Ακυρώθηκε η προπόνηση

Παναθηναϊκός AKTOR: Απρόοπτο στη πτήση για Μαδρίτη - Ακυρώθηκε η προπόνηση

Ταλαιπωρία στη πτήση του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Μαδρίτη, αφού η καθυστέρηση για 2,5 ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σημερινή (27/2) προπόνηση επί ισπανικού εδάφους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχώρησε για την Μαδρίτη το πρωί της Τρίτης και αναμενόταν να αφιχθεί στη ισπανική πρωτεύουσα γύρω στις 13:00. Ωστόσο η καθυστέρηση της πτήσης για 2,5 ώρες άλλαξε όλο το πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» αφίχθηκαν στην Ισπανία στις 16:00, με τη Ρεάλ να έχει δώσει στο Τριφύλλι το βοηθητικό γήπεδο από τις 14:30 μέχρι και τις 17:00. Έτσι η καθυστέρηση ανάγκασε τους ανθρώπους των Πράσινων να ακυρώσουν την προπόνηση.

Εργκίν Αταμάν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκσι και όλοι οι Μωραΐτης, Μαντζούκας, Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης ήταν ήδη στο ξενοδοχείο και περίμεναν την «πράσινη» αποστολή, με το πρόγραμμα να μην έχει τελικά προπόνηση, αλλά ανάλυση του αντιπάλου και τακτική.

Αργότερα θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Ματίας Λεσόρ, που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση της Γαλλίας κόντρα στη Βοσνία.

Έτσι οι «πράσινοι» θα κάνουν την πρώτη τους και μοναδική προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ (29/2, 21:45) την Τετάρτη (28/2).

Σχετικές ειδήσεις