ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατζούν: Ο Mr Survivor συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA - Οι ποδοσφαιρικές επενδύσεις και η Ελλάδα

Ατζούν: Ο Mr Survivor συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA - Οι ποδοσφαιρικές επενδύσεις και η Ελλάδα
AP IMAGES

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του Survivor, ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πασίγνωσος Τούρκος επιχειρηματίας και παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, συναντήθηκε στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι δύο άντρες μίλησαν για τις επενδύσεις γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο Ατζούν κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της αγγλικής Χαλ, ενώ έχει δείξει το τελευταίο διάστημα έντονο ενδιαφέρον να επεκτείνει την ενασχόλησή του και σε άλλες χώρες.

Στο παρελθόν, άλλωστε, είχε εμπλακεί και στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ είναι γνωστό ότι έχει βοηθήσει στο παρελθόν χορηγικά και τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, ο Mr Survivor σκέφτεται πολύ σοβαρά και το ενδεχόμενο να επενδύσει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί σε δηλώσεις του.

Είχε συζητήσεις τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχει φτάσει σε κάποια συμφωνία.

Σχετικές ειδήσεις