ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Άρης: Με Μοντόγια, αλλά και 10 απουσίες η αποστολή του Μάντζιου

Παναθηναϊκός - Άρης: Με Μοντόγια, αλλά και 10 απουσίες η αποστολή του Μάντζιου

Παναθηναϊκός - Άρης: Μία επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο, αλλά και σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Φαμπιάνο, Σαβέριο και Ντουκουρέ για το μεγάλο ματς της Σούπερ Λιγκ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/02, 21:00, Cosmote Sports 1HD) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Super League, με προπόνηση στο Δασυγένειο το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μαρτίν Μοντόγια, αλλά αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες.

Ο Φαμπιάνο είναι ανέτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του, ενώ ο Ρουμπέν Πάρδο αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση.

Ο Κίκε Σαβέριο είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός έμειναν για διάφορους λόγους και οι Σεΐκ Ντουκουρέ, Λούκας Ρουπ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Δεληζήσης, Ρόναλντ Ματαρίτα, Κώστας Κυριαζής και Θόδωρος-Γιώργος Αγοραστός.

Η αποστολή του Άρη

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης

Σχετικές ειδήσεις