Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Γκραντ για το ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League

Newsbomb

Intime News

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Ο Τζέριαν Γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (13/4) κι η συμμετοχή του στο ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League, κρίνεται αμφίβολη.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την Άλμπα κι όπως αποδείχθηκε αντιμετωπίζει θέμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Η κατάσταση του θα επανεξετασθεί την Κυριακή (14/4), όπου αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Σε περίπτωση που ο Γκαρντ τεθεί οριστικά νοκ άουτ, τότε η εξάδα ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR θα αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

Το Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Basket League είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (15/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved