ΜΠΑΣΚΕΤ

Κωφεύει ο Ανδριανός για τα τουρνικέ στο ΟΑΚΑ

Κωφεύει ο Ανδριανός για τα τουρνικέ στο ΟΑΚΑ

Μοιάζει απίστευτο, είναι... ελληνικό και απόλυτα αληθινό, καθώς αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, υπουργός της κυβέρνησης να μην δίνει λύση επί μήνες σε ένα ζήτημα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια φιλάθλων.

Για μια ακόμη φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, θέτει προ των βαρύτατων ευθυνών του τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος «κωφεύει» στο θέμα της λειτουργίας των τουρνικέ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Η πράσινη ΚΑΕ με συνεχείς εκκλήσεις της προς τον κ. Ανδριανό και την ηγεσία της ΓΓΑ επιδιώκει την άμεση εξεύρεση λύσης, ώστε να παταχθεί από τη μια το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης εισόδου οπαδών στο γήπεδο και να διασφαλιστεί από την άλλη η απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών ασφάλειας του κόσμου.

Και όμως... Ο κ. Ανδριανός, αν και αρμόδιος να προσφέρει λύσεις στα θέματα αθλητισμού, προφανώς είχε πιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθεί, όπως το να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο, για να τιμηθεί από τη δημοτική αρχή της περιοχής και να του απονεμηθεί το χρυσό κλειδί της πόλης.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, επαναφέρει στην... τάξη τον κ. Ανδριανό και διαβεβαιώνει τους οπαδούς της πως από την πλευρά της, ακόμα και με την απαξιωτική αυτή στάση του υφυπουργού αθλητισμού που δεν νοιάζεται για την ασφάλεια του κόσμου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα κάνει όλα όσα απαιτούνται, μέχρι το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι δεσμεύσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού περί λύσης του ζητήματος με τα τουρνικέ αλλά και της γενικότερης ασφάλειας του ΟΑΚΑ δυστυχώς για μια ακόμα φορά αποδείχθηκαν… λόγια!

Παρότι στην πρόσφατη συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό καθώς και στην τηλεφωνική μας επικοινωνία με την ΓΓΑ κ. Γιαννακίδου λάβαμε τις διαβεβαιώσεις πως το θέμα θα διευθετηθεί άμεσα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Επειδή, λοιπόν, χορτάσαμε από υποσχέσεις αλλά εξακολουθεί το έλλειμμα πράξεων, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η κοροϊδία συνεχίζεται. Με ευθύνη του κ. Ανδριανού και της ΓΓΑ η αναμέτρηση με τη Μπάγερν (28/11) πραγματοποιήθηκε δίχως τουρνικέ, τα οποία έχει πληρώσει από την τσέπη του ο ελληνικός λαός. Το ίδιο θα συμβεί και με τον αγώνα της 6ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει πως έκανε, κάνει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των φιλάθλων της, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει και το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Εκείνοι που στερούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσοδα χιλιάδων ευρώ και από τους φιλάθλους μας την ασφαλή παρακολούθηση των αγώνων θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, λοιπόν, τα αυτονόητα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Σχετικές ειδήσεις