ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: LIVE η μάχη των δύο «αιωνίων»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods: LIVE η μάχη των δύο «αιωνίων»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods | Ειδήσεις: Επιστροφή στο… ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι «πράσινοι» κατεβαίνουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στο Φάληρο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τον ΟΣΦΠ - Όλα τα λεφτά η ατάκα του Νίκ Καλάθη: «Σαν αθλητής θες να ζήσεις αυτή την αντιπαλότητα μεταξύ αυτών των δυο ομάδων. Δεν έχει σημασία σε ποια έδρα παίζεις, είναι ένας πόλεμος».

Αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αλλά πάντα με το ίδιο πάθος και τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Άλλωστε, το «τριφύλλι» έχει ήδη δυο σερί νίκες στις τελευταίες ισάριθμες επισκέψεις του στο ΣΕΦ, αφού επικράτησε πέρυσι στον πέμπτο τελικό και πήρε το πρωτάθλημα ολοκληρώνοντας το νταμπλ, αλλά και στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην 1η αγωνιστική της Basket league, ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε επικρατήσει 71-68 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αθλητική επικαιρότητα

Στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν, μέχρι τώρα, ο Παναθηναϊκός καλείται να πάει στον Πειραιά και να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, για την 6η αγωνιστική της Euroleague φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό (9 μμ, Live Chat Leoforos.gr/Novasports 2) και θέλουν να τον… αναγκάσουν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στην διοργάνωση.

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 17-16 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ στο ημίχρονο ο Παναθηναικός προηγείται με 35-30.

LIVE CHAT: