Μπερτομέου: «Το Final Four θα επιστρέψει στην Αθήνα»

Newsbomb

Σιγουριά από τον Μπερτομέου για επιστροφή του Final Four στην Αθήνα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI

Ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε για την επιστροφή του Final Four στην Αθήνα αλλά και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τζόρντι Μπερτομέου και στο περιθώριο της παρουσίας του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο CEO της Euroleague μίλησε τόσο για την πιθανότητα της διεξαγωγής ενός Final Four στο ΟΑΚΑ όσο και για τις σχέσεις που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως εξήγησε ο Καταλανός, είναι πολύ πιθανό μέσα στην επόμενη διετία να επιστρέψει στην Αθήνα το Final Four, ενώ παράλληλα ανέφερε πως πλέον η σχέση που έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι η καλύτερη δυνατή.

«Ξέρουμε το ΟΑΚΑ, η Αθήνα είναι μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για το Final Four του 2020, ελπίζω πως περίπου στο τέλος Μαρτίου, θα ανακοινώσουμε τον τόπο της επόμενης διοργάνωσης. Είτε του χρόνου, είτε το 2021 θα επιστρέψουμε στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπερτομέου στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Ανήκει οριστικά στο παρελθόν η κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά πλέον η σχέση μας είναι η καλύτερη δυνατή».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved