ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ο ΕΣΑΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Θανάση Γιαννακόπουλο»

«Ο ΕΣΑΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Θανάση Γιαννακόπουλο»
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ

Η λίγκα στη συλλυπητήρια ανακοίνωσης της αναφέρει…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Φτωχότερος ο ελληνικός αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο «Τυφώνας» που λάτρευε τον Παναθηναϊκό (pics-vids)