ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Οι Βραζιλιάνες κερδίζουν τη μάχη της εξέδρας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Οι Βραζιλιάνες κερδίζουν τη μάχη της εξέδρας

Μπορεί στο γήπεδο να μην πείθει, μπορεί να δέχεται κριτική για την όλη διοργάνωση και τα πολλά προβλήματα, ωστόσο η Βραζιλία μια μάχη την κερδίζει και με διαφορά... Αυτήν της εξέδρας!

Οι Βραζιλιάνοι λατρεύουν τη «στρογγυλή θεά» και σε κάθε παιχνίδι της Σελεσάο το γήπεδο γεμίζει, όχι μόνο με άνδρες αλλά και με γυναίκες φιλάθλους που τα δίνουν όλα για να στηρίξουν τις προσπάθειες του Νεϊμάρ και της παρέας του.

Και αν στο γήπεδο η εθνική ομάδα της Βραζιλίας δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, δεχόμενη αυστηρή κριτική όχι για τα αποτελέσματα αλλά για τις δυο πρώτες εμφανίσεις της στο Μουντιάλ, στις εξέδρες οι... Βραζιλιάνες πήραν ήδη το χρυσό στο σπίτι τους!

Η παρουσία τους στις εξέδρες είναι εκρηκτική, ανεβάζοντας και άλλο το θερμόμετρο στο στάδιο Μαρακανά αλλά και τα άλλα γήπεδα!

Έχοντας άλλωστες στις τάξεις τους πασίγνωστα μοντέλα, όπως τη Ζιζέλ και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, οι Βραζιλιάνες φίλαθλοι έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις, με τους φωτογράφους να στρέφουν συχνά τις κάμερές τους στις εξέδρες, καθώς όπως είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Μεξικό οι παίκτες της ομάδας αδυνατούσαν να σκοράρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, όπως έγινε τις τελευταίες ώρες γνωστό, οι άνθρωποι της FIFA παρέκαμψαν το πρωτόκολλο και απευθύνθηκαν στο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλοτου κόσμου, τη Ζιζέλ, για να απονείμει το τρόπαιο στο νικητή του Μουντιάλ. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι το γεγονός ότι η κατάσταση στη Βραζιλία είναι εκρηκτική. Οι πολίτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το τεράστιο κόστος της διοργάνωσης του Μουντιάλ σε μία χώρα που μαστίζεται από τη φτώχεια. Όπως αναφέρει η Boston Globe, που έκανε την αποκάλυψη, «η πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ είναι τρομακτικά αντιδημοφιλής αυτή την εποχή». Έτσι, οι υπεύθυνοι της FΙFA αλλά και το επιτελείο της προέδρου Ρούσεφ κατέληξαν στο να γίνει η τελετή με ένα πρόσωπο ταυτισμένο με τη Βραζιλία παγκοσμίως και «δημοφιλές σε όλους». Η επιλογή της Ζιζέλ λοιπόν δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το Μουντιάλ των... selfies

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Ελλάδα – Ιαπωνία: Χόρεψαν στη βροχή

Ελλάδα – Ιαπωνία: «Στο παρελθόν το επεισόδιο», αναφέρει ο Σάντος