ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το Μουντιάλ των... selfies

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το Μουντιάλ των... selfies

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση και η συμμετοχή αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Τόσο λοιπόν οι φίλαθλοι, όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν χάνουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις στιγμές που ζουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ακολουθώντας - τι άλλο;- την πασίγνωστη μόδα των selfies.

Τα αστέρια της μπάλας, αλλά και οι σύντροφοί τους που τους συνοδεύουν στα γήπεδα της Βραζιλίας, σπεύδουν να ανεβάσουν στα social media, στα προφίλ τους σε Facebook, Twitter και Instagram, φωτογραφίες από τα όσα ζουν στη μεγάλη διοργάνωση, προσφέροντάς μας έτσι μια εικόνα των όσων συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες που καλύπτουν τους αγώνες.

Σταρ των γηπέδων της Βραζιλίας, αλλά και των selfies, αναδεικνύεται ο Νεϊμάρ, ο οποίος φωτογραφίζεται άλλοτε μόνος, άλλοτε με την σύντροφό του, το μοντέλο και παρουσιάστρια Μπρούνα Μαρκεζίν, άλλοτε με τους συμπαίκτες του.

Στη μόδα των selfies και των προσωπικών φωτογραφιών υπέκυψαν μεταξύ πολλών άλλων παίκτες της εθνικής Αγγλίας, όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ και ο Στήβεν Τζέραρντ, ο Ιταλός Μάριο Μπαλοτέλι, η εθνική Βελγίου, αλλά και η εθνική Γερμανίας που φωτογραφήθηκε στα αποδυτήρια μαζί μάλιστα με την Άγκελα Μέρκελ.

Και οι παίκτες Εθνικής Ελλάδος, στις αρχές του μήνα, λίγο πριν το φιλικό παιχνίδι με τη Νιγηρία στις ΗΠΑ, τράβηξαν μια selfie που μοιράστηκαν με τους φιλάθλους στο διαδίκτυο.

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media, ξεχώρισε η selfie του Λούκας Ποντόλσκι με την Μέρκελ, αλλά και η... μοναχική selfie του Ιρανού προέδρου Χασάν Ρουχανί, που παρακολούθησε το πρώτο παιχνίδι της εθνικής της χώρας του.

Δαιβάστε επίσης:

Ποδόσφαιρο: Δέκα... σκάνδαλα που έμειναν στην ιστορία

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις