ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: «Η Ελλάδα θα φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ» (vid)

Μουντιάλ 2014: «Η Ελλάδα θα φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ» (vid)

Μπορεί το γκολ του Γιώργου Σαμαρά στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού να... έβγαλε ένα ολόκληρο έθνος στους δρόμους, ωστόσο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, ο μικρός Τζέι χαιρόταν με την ψυχή του την πρόκριση αυτή και το γκολ του προσωπικού του ήρωα.

Ο πατέρας του μικρού μίλησε στη τηλεόραση του Alpha και αποκάλυψε ότι ο γιος του πίστευε στην εξέλιξη αυτή τονίζοντας πως ο Γ. Σαμαράς θα πετύχει το νικητήριο γκολ της Ελλάδας.

«Κάθε φορά που έπαιρνε ο Σαμαράς την μπάλα στα πόδια, ο Τζέι τον παρότρυνε να σουτάρει για να σκοράρει. Οταν κέρδισε η Ελλάδα το πέναλτι ήταν σίγουρος για τον φίλο του. Μόλις σκόραρε δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει. Δεν θυμάμαι τον Τζέι να χαίρεται τόσο πολύ ύστερα από γκολ του 'Σάμι'. Ούτε καν σε αγώνα της Σέλτικ!» τόνισε ο πατέρας του φιλέλληνα πιτσιρικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο μικρός λέει συνεχώς ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φτάσει μεχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

H ΕΠΟ κάλεσε τον μικρός στη Βραζιλία, σύμφωνα με τον Γ. Σαμαρά

Η ΕΠΟ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να στείλει τον μικρό Τζέι στο Ρεσίφε για να δει το ματς Ελλάδα - Κόστα Ρίκα και τον αγαπημένο του Γιώργο Σαμαρά από κοντά, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Έλληνας διεθνής επιθετικός μιλώντας στο Web TV της ελληνικής ομοσπονδίας.

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Στείλε τον Τζέι στο Μουντιάλ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα στράικερ:

«Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια... Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος... Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε... Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό... Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

Δείτε το βίντεο: