ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE: Ο μεγάλος ημιτελικός στην Τούμπα - «Μάχη» για την πρόκριση στον τελικό

Newsbomb

InTime

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συγκρούονται στην Τούμπα οι δυο «δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι Θεσσαλονικείς μετά τη νίκη 1-0 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Η μάχη των δυο «δικεφάλων», Βορρά και Νότου, στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (29.04) θα αναδείξει το έναν εκ των δυο φιναλίστ του φετινού τελικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ καθώς έχει νικήσει 1-0 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα, και θέλει να βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό έτσι ώστε να διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο που κατέκτησε τελευταία φορά το 2019.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ήταν συνήθως το ζευγάρι του τελικού τα τελευταία χρόνια, αν και το 2020 ο Ολυμπιακός επέστρεψε και νίκησε τους «κιτρινόμαυρος» για να ολοκληρώσει το δικό του νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προκριθεί ήδη στον τελικό, μετά τη νίκη τους 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Τετάρτη – σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς των «Ζωσιμάδων» - και περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ημιτελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

21:24
Χρήστος Γιαννούλης

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Τα highlights του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από έναν χρόνο απουσίας κι έβαλε τέλος στο μεγάλο σερί της ΑΕΚ που «έτρεχε» από το 2016. Η Ένωση προηγήθηκε στην Τούμπα με τον Γαλανόπουλο, αλλά δυο καταπληκτικά γκολ από τον Κρμέντσικ και τον Αντρίγια Ζίβκοφιτς έστειλαν την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι δυο «μονομάχοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 22 Μαΐου.

Δείτε τα highlights του αγώνα

Καλό βράδυ σε όλους.

20:58
Χρήστος Γιαννούλης

Τέλος αγώνα!

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του 2-1, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

20:55
Χρήστος Γιαννούλης

Δεύτερο γκολ από τον ΠΑΟΚ!

«Μαγικό» πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοφιτς από τη σέντρα, κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ και στέλνει την ομάδα του στον τελικό!

20:55
Χρήστος Γιαννούλης

Το «χρυσό» γκολ του ΠΑΟΚ

Ο Κρμέντσικ ισοφάρισε και οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση.

Δείτε το γκολ

20:51
Χρήστος Γιαννούλης

Έξι λεπτά καθυστερήσεων

Ήδη πέρασε το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ με το 1-1 προκρίνεται, η ΑΕΚ αναζητά γκολ για να βρεθεί αυτή στον τελικό. Τεράστια αγωνία στην Τούμπα!

20:44
Χρήστος Γιαννούλης

ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ!

Ισοφαρίζει ο δικέφαλος του Βορρά με τον Κρμέντσικ, και τώρα είναι εκείνος που προκρίνεται με το 1-1!

20:42
Χρήστος Γιαννούλης

Το γκολ της ΑΕΚ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέτυχε το γκολ με το οποίο η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το βίντεο:

20:36
Χρήστος Γιαννούλης

Ζήτησε κι άλλο πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Μετά το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια, δυο φάσεις αργότερα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε ένα ακόμα πέναλτι για χέρι στην περιοχή της ΑΕΚ, όμως, ο διαιτητής δεν έδειξε κάποια παράβαση.

Δείτε το βίντεο:

20:31
Χρήστος Γιαννούλης

Το χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ

Δείτε το χαμένο πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια

20:30
Χρήστος Γιαννούλης

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ καταφέρνει να σκοράρει με τον Γαλανόπουλο να προλαβαίνει την άμυνα και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Η Ένωση ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα κι αν δεν αλλάξει κάτι ως τη λήξη της αναμέτρησης της Τούμπας, θα οδηγηθούμε σε παράταση!

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved