ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020 - LIVE BLOG: Η Γερμανία είναι εδώ, «γκέλα» για τη Γαλλία! - Τα πάντα ανοικτά στον Ε' όμιλο

Euro 2020

Euro 2020: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων του Σαββάτου (19/6) από το 16ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Στο πιο... χορταστικό ματς της διοργάνωσης μέχρι τώρα, η Γερμανία επικράτησε 4-2 της Πορτογαλίας και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ έστειλε ένα βροντερό μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να την... ξεγράψουν, παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πτοήθηκε ούτε από το γκολ που πέτυχε νωρίς ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γαλλία πήγε στη Βουδαπέστη για να πάρει τη νίκη που θα την έστελνε στην επόμενη φάση, ωστόσο οι Ούγγροι είχαν διαφορετική άποψη. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι, παίρνοντας ώθηση κι από τον κόσμο, έπαιξε με μεγάλο πάθος και κατάφερε να αποσπάσει 1-1 από την πρωταθλήτρια κόσμου. Με τον πρώτο της βαθμό διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η Ισπανία είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Πολωνία, αλλά έμεινε στο 1-1 κι ως εκ τούτου παραμένει δίχως νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα είδε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να χαρίζει έναν βαθμό... επιβίωσης! Τα πάντα είναι ανοικτά στον Ε' όμιλο, όπου αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη την τελευταία αγωνιστική.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων του Σαββάτου (19/6)