ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Οι αγώνες της Κυριακής, με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Super League
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Κυριακής (30/10), για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Η «Ένωση» βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να συνεχίζει τη θετική παράδοση που έχει «χτίσει» σε αυτά τα ντέρμπι.

Η ΑΕΚ μετράει έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και με τον κόσμο της να έχει κάνει sold out, θα επιδιώξει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, μετά από 851 ημέρες, καθώς τελευταία φορά που τα είχε καταφέρει ήταν στην Τούμπα, στις 7 Ιουλίου 2020!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», καθώς δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 13 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, θέλοντας να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, παίρνοντας μια νίκη με καλή εμφάνιση, ενώ ο Λεβαδειακός ψάχνει την πρώτη νίκη του, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο. Τέλος, ο Άρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ο οποίος κάνει νέο ξεκίνημα με τον Λιθουανό, Βάντας Νταμπράουσκας στον πάγκο του.

Δείτε την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις